ABOUT THE SESSION

Het ecosysteem van bedrijfsleven en ondernemerschap is soms complex, en het is soms lastig om hier je weg in te vinden. Venture Café Rotterdam en Rotterdam100 organiseren op 23 september 2021 tijdens het Upstream Festival het evenement “Getting Access to Opportunities” om jonge ambitieuze mensen te helpen hun weg te vinden in het ecosysteem.

 

Op basis van de lessen van inspirerende sprekers helpt dagvoorzitter Anoesjka Imambaks jou tijdens een interactie sessie om zelf je weg te vinden als (toekomstig) professional of ondernemer. Tijdens de sessie pas je de lessen toe van ervaren professionals en neem direct stappen in je eigen carrière. 


 

Wil jij ook wegwijs worden in de wereld van corporates, scale ups en startups? Zorg dat dat je erbij bent. Je hebt niets te verliezen en alles te winnen.

 

De sessie vindt plaats bij Venture Café Rotterdam op 23 september van 17.30 uur tot 18:30 met afterdrinks tot 19.00 uur. (inloop vanaf 17 uur). 

 

Aanmelden is kosteloos en kan hier. Aangemeld, maar kun je er niet bij zijn? Zorg dan dat je ruim op tijd afmeldt, dan kan iemand anders jouw plaats innemen. We hebben plek voor max. 30 bezoekers.

 

 


Please pre-register to be sure of a spot at this session. Can't make it? Then please cancel your reservation by e-mailing us, so we can make someone else happy! Please note that this is an in-person session and in Dutch.