ABOUT THE SESSION

(This event is Dutch spoken)

Business Booster: Denk Groot, Maak snel, Begin klein
Wil je weten hoe ondernemerschap, design thinking en innovatie je helpen aan succesvolle oplossingen voor jouw organisatie? Kom dan naar de VANBLEND Business Booster en leer hoe je snel tot antwoorden komt die waarde leveren.

Aan de hand van een specifiek vraagstuk uit jouw organisatie leer je in slechts één dag hoe je snel tot nieuwe inzichten en ideeën komt en hoe je die omzet naar succesvolle antwoorden. We laten je dat ervaren aan de hand van drie stappen: groot denken, snel maken en vooral… klein beginnen!

Wat gaan we doen?
In één energieke en interactieve dag ga jij met jouw vraagstuk aan de slag. We werken vanuit de principes van design thinking en zetten daarmee vol in op inspiratie, snelheid en resultaat. Op die manier krijg je aan het einde van de dag een zelf ontwikkelde oplossingsrichting op een door jouw gekozen vraagstuk.

Om je hierin te begeleiden hebben we 5 experts uitgenodigd op het gebied van design thinking, innovatie en intern ondernemerschap, die je inspireren en concreet op weg helpen.

Hans Robertus, voormalig directeur Dutch Design Week en docent design thinking aan de Erasmus Universiteit, helpt je inzicht te krijgen in de huidige trends en ontwikkelingen en leert je welke vragen je moet stellen als startpunt voor vernieuwing.

Freek Kuin, Creative Director bij drukkerij robstolk®, laat zien hoe de nieuwe Bloomon-verpakking is ontwikkeld en op welke manier dit heeft geleid tot betere bedrijfsresultaten én betere klantervaring.

Fleur Engelberts, ex-Google en design thinking expert, faciliteert een workshop design thinking. Fleur neemt je in een werksessie van twee uur mee van uitdaging naar nieuwe ideeën gericht op jouw vraagstuk.

Prof. dr. Erik Stam, expert op het gebied van intern ondernemerschap en Cindy Meervis, ondernemer en change leader, gaan in gesprek en geven je inzichten en advies om goede ideeën te converteren naar tastbare waarde binnen complexe organisaties. Met andere woorden: realisatie door intern ondernemerschap.

Van uitdaging naar oplossing is 6 weken
VANBLEND maakt het mogelijk om in korte tijd slimme serviceconcepten te ontwikkelen die waarde opleveren. We werken vanuit de principes van design thinking met als doel het versterken en versnellen van je organisatie: concreet, effectief én uitvoerbaar.

MORE SESSIONS
September 5, 2019